Agenda Constructiilor
Miercuri, 03 Iunie 2020
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - TERRA: Majorare de 18% a incasarilor din primele noua luni
TERRA: Majorare de 18% a incasarilor din primele noua luni
Utilaje & Echipamente Publicat de Elena Icleanu 10 Nov 2011 09:19
 
Petre Babiceanu (41 de ani)
Functia/Firma: director general, Terra Romania Utilaje de Constructii;
Experienta profesionala: 10 ani in pozitii de management in cadrul companiei.

 

Terra Romania Utilaje de Constructii este reprezentant exclusiv pe piata romaneasca al concernului britanic JCB - important fabricant de echipamente cu venituri de aproximativ doua miliarde lire sterline in 2010. De asemenea, din portofoliul companiei fac parte marcile Palfinger, Sennebogen, McCloskey, Rubble Master, Bell Equipments, Jumbo, HBM Nobas, Comansa si Rohr, serviciile oferite presupunand vanzarea si inchirierea de utilaje noi si second-hand, consultanta in domeniu, instruire a operatorilor, precum si servicii post-vanzare si livrare a pieselor de schimb.

 

- Ce evolutie a inregistrat piata de utilaje din Romania in acest an?
- In primele noua luni din 2011, numarul total al utilajelor livrate pe plan national a inregistrat o crestere cu aproximativ 80% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Mentionam ca, in trimestrul al doilea a.c., ritmul ascendent s-a accelerat, iar in acest context, in perioada ianuarie - martie 2011 (interval pentru care detinem date disponibile), vanzarile Terra Romania Utilaje de Constructii au inregistrat o majorare de circa 45%. Piata pe care activam se afla, in prezent, intr-un proces de recuperare, dupa scaderea brusca a comenzilor incepand din iarna anului 2008 si continuand in 2009 si 2010, cand vanzarile s-au diminuat dramatic, din cauza blocajelor din sectorul constructiilor.
- Prezentati principalele santiere in cadrul carora livrati utilaje pentru constructii.
- Vanzarile noastre inregistreaza, in principal, tendinte similare in majoritatea regiunilor tarii, deoarece beneficiem de o reprezentare foarte buna la nivel national. Dintre cele mai importante santiere in cadrul carora am furnizat utilaje pentru constructii se afla cele ce vizeaza obiective importante de infrastructura, respectiv executia autostrazilor Bucuresti-Ploiesti, Timisoara-Lugoj, tronsonului Deva-Orastie si reabilitarea drumurilor judetene din Cluj.
- Precizati categoria de echipamente pentru care s-au inregistrat cele mai multe cereri.
- Produsele care se mentin in topul solicitarilor pe care le primeste compania noastra raman, in continuare, buldoexcavatoarele, care, datorita unei game variate de atasamente disponibile, sunt preferate de catre clientii nostri pentru executia de lucrari generale. Dintre furnizorii de utilaje sunt avantajati, in special, cei care livreaza echipamente cu functiuni multiple si pot asigura serviciile aferente unui parc complex de masini. O atentie deosebita este acordata si operatiunilor post-vanzare.
- Care sunt obiectivele companiei pentru perioada urmatoare?
- Din punct de vedere financiar, in luna septembrie 2011 am raportat o crestere de aproximativ 18% a cifrei de afaceri fata de intervalul similar al anului trecut. In perioada urmatoare, avem in vedere consolidarea cotelor de piata actuale pentru toate categoriile de produse, atat in cazul marcilor traditionale, cat si la cele specializate. De asemenea, vizam imbunatatirea calitatii serviciilor prestate si cresterea gradului de indeplinire a exigentelor clientilor. Ne orientam permanent catre dezvoltarea portofoliului de produse, pentru a putea livra o gama cat mai variata de solutii destinate oricarui tip de aplicatie care se bazeaza pe folosirea utilajelor de de constructii (rezidentiale, nerezidentiale, demolari si prelucrare a deseurilor aferente, utilitati, reciclare, sortare si concasare, precum si pentru domeniul exploatarilor forestiere, miniere etc.).
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelACADCOVID-19ALLBIMC4E FORUM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere