Agenda Constructiilor
Luni, 02 Octombrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - VITALIS coordoneaza derularea constructiei noului spital Medicover din Bucuresti
VITALIS coordoneaza derularea constructiei noului spital Medicover din Bucuresti
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 17 Sep 2021 06:03
Medicover a inceput colaborarea cu Vitalis Consulting, companie de project management si consultanta in constructii, pentru coordonarea proiectului de dezvoltare a noului spital pe care il va construi in Bucuresti. Proiectul va atrage o investitie in valoare de peste 20 de milioane de euro din partea Medicover si presupune transformarea unei cladiri de birouri cu o suprafata de 15.000 mp, amplasata pe Soseaua Fabricii de Glucoza nr. 11, intr-un spital cu abordare integrata, construit la standarde occidentale. Viitorul spital va beneficia astfel de o infrastructura urbana dezvoltata, asigurata si de apropierea de autostrada Bucuresti-Ploiesti, de spatii generoase si luminoase la interior, si numeroase locuri de parcare. Toate acestea vor permite ca nevoile pacientilor sa fie cat mai bine deservite.
Noul spital Medicover va avea un bloc operator de inalta performanta, imagistica High Tech, ambulatoriu integrat si peste 150 de paturi.
Proiectul beneficiaza de constructori profesionisti, avand ca manager de proiect compania Vitalis Consulting, companie de top din domeniul consultantei si managementului in constructii, o garantie a calitatii proiectelor pe care le supervizeaza fiind cei peste 15 ani de experienta in administrarea proiectelor pe plan local si international. Vitalis va asigura servicii de management de proiect si costuri, dirigentie de santier si coordonarea serviciilor de securitate a muncii.
"Atragerea unui partener cu expertiza vasta in dezvoltarea de centre medicale moderne este un pas important in atingerea obiectivului nostru principal de a raspunde cat mai prompt nevoilor pacientilor nostri intr-o perioada in care sistemul medical romanesc este greu incercat. Alaturi de dezvoltarea acestui proiect din Bucuresti, vizam activ si noi achizitii in tara prin care sa punem experienta noastra medicala de peste 25 de ani in serviciul pacientilor", a declarat dr. Florinela Cirstina, director general Medicover Romania.
Viitorul spital Medicover va deservi o populatie extinsa din zona metropolitana Bucuresti, de circa 2,2 milioane de locuitori.
***
Vitalis Consulting este una dintre cele mai importante companii din piata de constructii si imobiliare din Romania, cu peste 15 ani de experienta interna si internationala. Compania a oferit de-a lungul anilor servicii de management de proiect, management al costurilor, dirigentie de santier, coordonare SSM, due diligence tehnic, monitorizare de proiect, fit-out si multe altele, pentru peste 600 de proiecte de constructii. Printre cele mai importante proiecte in domeniul medical se numara dezvoltarea a cinci centre de dializa Nefromed, constructia Spitalului Sfantul Spiridon din Mioveni, Centrul de Radioterapie Amethyst din Bucuresti, cladirea Hospice Casa Sperantei din Bucuresti, precum si centrele de radioterapie MedEuropa din Bucuresti, Oradea, Brasov si Constanta.
Un interviu cu Florin Popa, Managing Partner al Vitalis Consulting, referitor la activitatea si planurile companiei, poate fi citit in Agenda Constructiilor.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMman and machineALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
noark
BALTIC
leviatan
leviatan
grundfos
rigips
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
viarom
Ubitech
MAKITA
Acvatot 2019
CDS

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
BA 2023
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica