Agenda Constructiilor
Joi, 28 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - GETRIX, POPP & Asociatii si MC General Construct proiecteaza Arena Tineretului
GETRIX, POPP & Asociatii si MC General Construct proiecteaza Arena Tineretului
Arhitectura & Proiectare Publicat de Elena Icleanu 22 Iul 2022 06:03
Asocierea formata din companiile Getrix (lider), Popp & Asociatii si MC General Construct Engineering a fost desemnata sa asigure serviciile de proiectare si asistenta tehnica in perioada constructiei noului "Centru Sportiv Stadionul Tineretului", din Craiova. Asocierea mai include societatile Tritehnic Project Consulting si World Survey, in calitate de subcontractanti. Contractul, cu o valoare de 5,7 milioane de lei (fara TVA), a fost semnat la finalul saptamanii trecute de reprezentantii Consiliului Judetean (CJ) Dolj si cei ai asocierii castigatoare.
"Ne dorim sa realizam o sala multifunctionala, avand capacitatea de aproape 7.000 de spectatori, care sa cuprinda arena de atletism si velodrom, omologata pentru competitii internationale. Cerintele proiectarii si executiei acestei sali sunt conditionate de omologarea acesteia in vederea desfasurarii de competitii internationale pentru atletism si ciclism. In plus, complexul va permite organizarea de competitii si pentru alte sporturi de sala, precum volei, baschet, handbal, fotbal de sala, dar si box, scrima, gimnastica, tenis de camp sau judo. In acest fel, reusim sa sustinem sportul si sa cream infrastructura necesara obtinerii performantei", a declarat Cosmin Vasile, presedintele CJ Dolj.
Potrivit caietului de sarcini, proiectantul va trebui sa realizeze inclusiv studiile de teren (geotehnic, topo), documentatiile pentru obtinerea avizelor/ acordurilor solicitate prin certificatul de urbanism, studiul de fezabilitate, studiul de circulatie in incinta, proiectul pentru autorizarea lucrarilor de construire, proiectul tehnic de executie, inclusiv detalii de executie si antemasuratori, precum si proiectul de urmarire privind comportarea in timp a constructiei. De asemenea, proiectantii trebuie sa asigure asistenta tehnica pe durata procedurii de atribuire a contractului de executie si pe intreaga durata a lucrarilor de constructii, pana la admiterea receptiei la terminarea lucrarilor, dar si sa realizeze proiectul tehnic de executie actualizat la data finalizarii lucrarilor („as built”).
* imaginea este cu titlu informativ
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMVideoConfAC-iulhiltiALLBIMman and machine
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
rigips
CDS
grundfos
CONCEPT STRUCTURE
viarom
leviatan
Acvatot 2019
FRONTALE
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
theda mar
noark
BALTIC
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
BA 2023
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica