Agenda Constructiilor
Luni, 05 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Conferinta Constructiile - Motorul Economiei, 9 februarie la Ramada Bucharest Parc
Conferinta Constructiile - Motorul Economiei, 9 februarie la Ramada Bucharest Parc
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 07 Feb 2023 13:24
eDevize, furnizorul suitei de aplicatii pentru o mai buna gestionare a fluxului productiv din constructii, organizeaza conferinta "Constructiile - motorul economiei in 2023", dedicata societatilor din acest domeniu de activitate. Evenimentul va avea loc la data de 9 februarie 2023, la hotelul Ramada Bucharest Parc, in sala Terra Grand Ballroom, si vor fi abordate, printre altele, subiecte precum incertitudinea legata de preturile materialelor, problemele cu forta de munca, digitalizarea companiilor de constructii in 2023 (finantari si legislatie), dar si diverse sfaturi de la specialisti referitoare la evaluarea si ofertarea proiectelor.
Potrivit estimarilor organizatorilor, la conferinta vor fi prezente peste 120 de persoane de la companii de top de constructii din Romania.
Printre speakerii care au confirmat participarea la evenimentul eDevize se afla Cristian Erbasu (CEO la Constructii Erbasu SA), Catalin Visan (director executiv, Concelex), Catalin Podaru (CEO, Leviatan Design), Attila Puskas (director de contractare, KESZ Romania), Florin Manoloiu (director comercial, eDevize), Radu Rica (director de dezvoltare, Constructii Erbasu SA), Gabriel Marcu (Chief Technical Manager, Leviatan Design), Madalin Matica (director general, Interhub Development), Adrian Dragomir (fondator Termene.ro), Catalina Miu (Commercial Manager, eDevize), Anca Ginavar (director general, MDLPA), Irina Forgo (director, FPSC), Romina Posea (Head of Planning & Continuous Improvement Office, Leviatan Design), Sorina Elena Bandrea (director de vanzari, Fabrica de Consultanta), Marius Gogescu (avocat specializat in achizitii publice) si Eli Neicut (moderator si Content creator).
"Un sector atat de puternic, cum este cel al constructiilor, are nevoie de unitate, deschidere catre a face lucrurile mai bine si mai controlat si, nu in ultimul rand, de oameni cu experienta si leaderi in acest domeniu. Daca ne raportam la anul curent, acesta se preconizeaza a fi unul foarte dificil, cu poate si mai multa incertitudine in piata decat precedentul. Insa, sectorul constructiilor in Romania este si va fi in continuare unul rezistent, ce va avea doar de castigat. Rezultatele nu vor intarzia sa apara daca toti cei implicati vor detine informatii corecte si clare si daca vor putea capata si mai multa eficienta si control in managementul de proiect, mai ales pentru serviciile de evaluare si ofertare (activitatile de la care pleaca totul cand vine vorba de un proiect de constructii). Constructiile vor fi motorul economiei in 2023 si trebuie sa avem incredere in acest lucru", a declarat Florin Manoloiu, reprezentantul eDevize.
Evenimentul va fi organizat in parteneriat cu Federatia Patronatelor Societatilor de Constructii (FPSC).
Pentru informatii suplimentare si inscrieri la conferinta, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulman and machinehiltivailantALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
rigips
leviatan
CDS
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
Ubitech
Acvatot 2019
FRONTALE
viarom
BALTIC
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
strabag nivel 1
grundfos

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023