Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Hale & Structuri metalice - LINDAB continua investitiile in productie si imbunatatirea instrumentelor de vanzare
LINDAB continua investitiile in productie si imbunatatirea instrumentelor de vanzare
Hale & Structuri metalice Publicat de Ovidiu Stefanescu 14 Feb 2024 06:15
Grupul Lindab produce sisteme si solutii moderne pentru constructii civile si industriale, precum si sisteme de ventilatii pentru un climat interior imbunatatit. Pentru industria HVAC, firma furnizeaza sisteme complete de ventilatii si climatizare, dezvoltate in laboratoare de cercetare, la standarde ridicate. Lindab Romania investeste continuu in utilaje de productie pentru imbunatatirea calitatii solutiilor sale, pentru dezvoltarea de noi sortimente si cresterea productivitatii. Compania livreaza, in prezent, un pachet absolut complet de invelitori, ce include, pe langa acoperisul din tigla metalica, ferestre de mansarda, sisteme de degivrare pentru acoperis, cosuri de fum, impreuna cu serviciile de montaj. Planul de dezvoltare prevede majorarea capacitatii de productie din Romania, pe segmentul acoperisurilor metalice, precum si dezvoltarea pe piata sistemelor de ventilatie rezidentiala. Andrei Sulyok, director general, Lindab Romania se refera in cele ce urmeaza la toate aceste aspecte.
 
- Cum au evoluat vanzarile de materiale de constructii din portofoliul companiei in 2023 si care sunt premisele de dezvoltare pentru acest sector, in 2024?
- Anul 2023 a fost sub asteptarile noastre pe segmentul de produse rezidentiale. Amanarea proiectelor de catre clienti a insemnat cereri de oferta in scadere din punct de vedere numeric. Din perspectiva tipului de produse din portofoliul Lindab preferate de romani, continua trendul de crestere a acoperisurilor cu falt simplu Lindab Click si SRMax, impreuna cu acoperisurile traditionale si durabile cu dublu falt. Preferintele clientilor raman in tipuri de acoperis traditionale si nuante de gri. In 2024, tintim cresterea vanzarilor fata de exercitiul financiar precedent, in special pe segmentul de produse premium.
 
 
- Ce obiective aveti planificate pentru anii urmatori? 
- Continuam ceea ce ne-am propus de ani buni - si anume cresterea calitatii solutiilor pentru acoperis oferite clientilor, impreuna cu montajele realizate de catre dealerii nostri. Este litera de lege ca acoperisurile clientilor nostri sa fie executate conform instructiunilor de montaj Lindab si sa arate asa cum au visat clientii si/sau arhitectii. In mod sigur, continuam investitiile in productie si in imbunatatirea instrumentelor de vanzare, iar noutatile vor fi facute publice pe masura ce se vor intampla.
 
 
- Care sunt cele mai noi produse incluse in oferta si ce aduc acestea nou pe piata?
- Cand vorbim despre acoperisuri, fiecare producator face mai degraba un reglaj fin pe produsele din portofoliu si nu inventeaza roata in fiecare an. Lindab acorda atentie mentinerii calitatii materiei prime pentru toate produsele din portofoliu, astfel incat, in batalia preturilor, clientul sa aiba de castigat pe termen lung. Nu facem rabat la calitate, analizam furnizorii de materii prime si produse finite acolo unde este cazul, astfel incat fisele tehnice sa reflecte 100% realitatea. Mai mult, stim care sunt asteptarile clientilor, ne punem adesea in locul lor si ne dorim sa fim tratati profesionist si la timp. Pentru a fi acolo, investim inclusiv in cresterea calitatii ofertarii catre clientii finali.
 
- Care sunt principalele provocari si oportunitati pe care le intrevedeti la inceputul anului 2024?
- In ani electorali, istoria spune ca afacerile de acoperisuri merg bine. In consecinta, estimam ca vor fi pozitive influentele locale si nu credem ca vor mai aparea elemente cu impact negativ, din punct de vedere legal sau financiar. Provocarile din acest an sunt, insa, reprezentate de factorii externi, care pot influenta costurile cu materia prima si pe cele curente. Oportunitatile sunt cele specifice unei perioade in care au loc alegeri, cu mesaje optimiste si cresteri de venituri, anuntate in mass-media.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
strabag nivel 1
MAKITA
quadratum
concelex
rigips
noark
siniat
ness project
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
leviatan
Acvatot 2019
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander