Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Antibiotice SA: Credit de 25 milioane euro pentru extinderea capacitatii de productie
Antibiotice SA: Credit de 25 milioane euro pentru extinderea capacitatii de productie
Info-Santiere Publicat de AG&F 01 Nov 2023 11:53
Antibiotice Iasi a selectat Banca Europeana de Investitii (BEI) ca finantator pentru proiectele de investitii viitoare, in valoare de 25 milioane de euro. Echipa de lucru pentru realizarea procedurilor si activitatilor necesare achizitiei serviciilor de finantare a analizat cea mai eficienta dintre cele trei oferte bancare primite de la UniCredit Bank, Alpha Bank si Banca Europeana de Investitii in vederea incheierii unui contract de 25 milioane de euro din care suma de 115 milioane de lei pentru proiectul de investitii "Capacitate de productie, ambalare si depozitare produse sterile, solutii si topice".
Grupul de lucru este compus din Stefania Alexandru - director Planificare si Marketing Strategic, coordonatorul echipei, Mihaela Nitu, manager Financiar, Liviu Vatavu, director Juridic si Guvernanta Corporativa, Sebastian Costea, manager executiv Investitii si Proiecte Strategice.
"Facem cunoscut ca grupul de lucru a selectat propunerea Bancii Europene de Investitii care a avut oferta cu cele mai putine costuri multianuale. Un aspect important in evaluare a fost si faptul ca Banca Europeana de Investitii nu a solicitat pentru acordarea finantarii garantii imobiliare sau mobiliare", au transmis reprezentantii Antibiotice SA.
Grupul de lucru de planificare strategica si managementul performantei a analizat concluziile echipei de evaluare a ofertelor la data de 12 octombrie 2023 si le-a propus Consiliului de Administratie, care, in data de 18 octombrie, cu unanimitate de voturi, a aprobat cea mai buna oferta, respectiv oferta BEI.
Deoarece Adunarea Generala a Actionarilor din data de 30.10.2023 a imputernicit Directorul General al companiei sa incheie un contract in valoare de 25 milioane de euro si avand in vedere faptul ca oferta cea mai avantajoasa este oferita de Banca Europeana de Investitii, compania Antibiotice anunta ca pana la mijlocul lunii noiembrie 2023 va avea loc semnarea contractului de creditare pentru finantarea programului de dezvoltare al campaniei 'The Future Together 2023-2030".
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
noark
leviatan
strabag nivel 1
theda mar
CDS
Acvatot 2019
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
rigips
ness project
SSAB
Ubitech
MAKITA
Arduro
BogArt
EDIT-Structural
concelex
siniat
SIGM
konsent
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander