Agenda Constructiilor
Joi, 18 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - BOG’ART, liderul singurei asocieri interesate de constructia maternitatii Sf. Ioan
BOG’ART, liderul singurei asocieri interesate de constructia maternitatii Sf. Ioan
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 25 Sep 2023 06:15
Asocierea formata din companiile Bog'Art (lider), Palex Constructii Instalatii, Concrete & Design Solutions, Concelex, Romger General Trade & Consulting, Vici Evolution si Concelex Engineering a depus singura oferta pentru proiectarea si constructia unei noi maternitati in incinta Spitalului Sfantul Ioan, din Bucuresti. Valoarea lucrarilor este de aproape 221 milioane de lei, finantarea urmand a fi asigurata prin Programul Sanatate 2021-2027.
Din echipa de proiect mai fac parte, in calitate de subcontractanti si terti, societatile Schindler Romania, CES Consulting Services, Global GIS Consulting AG, MC General Construct Alfa, Con Gaz Prest, DP Proiect Instal, Integra Medical Business, Epser Ltd, Eckon Cei, Dacorum Grup, DZ Medicale, B. Braun Medical, Elmed Medical, Igna Instal, Rafi Medical, Karl Storz Endoscopia Romania, Centrul Judetean de Aparatura Medicala Olt, Medfarm Trading, Soul Medical, Global Medical Solutions, Tehnoplus Medical, Tehnoplus Medical Service, Tetra Med Inspire, X-Lab Solutions, Draeger Romania, Invest Servicii Comerciale, General Electric Medical Systems Romania, Arcmed Net, Diamedix Impex, Dutchmed, BPM Tehnologica, Hellimed, Skyer Medical Imaging si Three Pharm.
 
 
Contractul prevede o durata totala de maximum 90 zile pentru serviciile de proiectare si de cel mult 27 de luni pentru lucrarile de executie, de la emiterea ordinului de incepere a acestora. 
Spitalul va avea o capacitate de 166 de paturi si va include trei sectii de obstetrica-ginecologie (101 paturi) si una de neonatologie (50 de paturi, dintre care opt pentru terapie intensiva si 12 pentru prematuri). Sunt prevazute, de asemenea, o sectie ATI cu 15 paturi, un bloc operator cu patru sali de operatie, un bloc de nasteri cu patru sali de travaliu, laborator de analize, ambulatoriu, spitalizare de zi cu 10 paturi si farmacie.
Constructia noua va include doua cladiri (S+P+3E, S+P+4E), ce vor fi ridicate separat fata de cele extistente deja pe amplasament.
Proiectant general este asocierea formata din companiile Concrete & Design Solutions, Yardman, Baustark si Euro Building Ideea, iar studiile geotehnice au foste elaborate de Carmen Geoproiect.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
SIGM
noark
Ubitech
MAKITA
rigips
EDIT-Structural
Arduro
strabag nivel 1
SSAB
leviatan
BogArt
Acvatot 2019
ness project
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
viarom
siniat
konsent
CDS

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
econet
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander