BOTOSANI: Cinci asocieri de firme au depus oferte pentru noul ambulatoriu Mavromati |
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 13 Oct 2022 11:18 |
Cinci asocieri de firme au depus oferte pentru proiectul Consiliului Judetean Botosani de construire a unui nou Ambulatoriu de specialitate la Spitalul Judetean de Urgenta "Mavromati". Finantarea este asigurata de Compania Nationala de Investitii (CNI), cea care deruleaza si procedura de licitatie. Valoarea contractului este de 42 milioane de lei (peste 8 milioane de euro), operationalizarea intregului proiect (inclusiv echipare si dotari) urmand a ajunge la 13 milioane de euro.
"Depunem toate eforturile pentru ca botosanenii sa nu mai fie nevoiti sa mearga in alte judete pentru a se trata de afectiuni care ar putea fi tratate si la nivelul judetului Botosani. Primul pas este sa asiguram o infrastructura cat mai apropiata de cerintele vremurilor pe care le traim. Speram ca membrii comisiei de achizitie din cadrul CNI sa finalizeze procedura cat mai repede, pentru ca perioada de proiectare sa se desfasoare in sezonul rece", a declarat Doina Federovici, presedintele Consiliului Judetean Botosani.
Cele cinci asocieri care au depus oferte
1. Asocierea Katar Conneg (lider), Cubicon Invest, Stood Project, Consola Grup Construct;
2. Asocierea Ram-Gebaude (lider), Strizo Sintetic, Vlv Building Consult, Emexkon SRO, Tohme Contracting Llc, Bemel Ag;
3. Asocierea Conest SA (lider), Artehnis;
4. Asocierea General Construct (lider), Cube Structure Engineering, Alma Instal Pro, IM Design, Abc-Con International, Loial Impex;
5. Asocierea Inside Construction (lider), Consulting Grup Expert, Hydrostroy Ad.
22 de luni pentru proiectare si executie
Castigatorul licitatiei va avea termen 22 de luni pentru realizarea obiectivului, din care patru luni pentru proiectare si 18 luni pentru executia lucrarilor.
Noul ambulatoriu va avea un regim de inaltime D+P+3E, cu suprafata construita de 1.066,5 mp si suprafata construita desfasurata de 5.417,81 mp. Cladirea este dimensionata pentru a asigura spatiul necesar a 34 de cabinete de specialitate, sali de investigatii si sali de tratament necesare acestora, precum si spatii administrative si auxiliare necesare functionarii. Sectorul de spitalizare de zi are o capacitate totala de 49 de paturi distribuite in saloane si rezerve.
|