Agenda Constructiilor
Marti, 21 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Info-Santiere - COOP GALATI si TANCRAD castiga licitatia si vor construi noul Spital din Tecuci
COOP GALATI si TANCRAD castiga licitatia si vor construi noul Spital din Tecuci
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 15 Ian 2024 06:25
Asocierea formata din companiile Coop Galati (lider), Atelier Unbuilt si Tancrad a fost desemnata castigatoare a licitatiei de proiectare si constructie a unui spital nou in Tecuci, in incinta Spitalului Municipal "Anton Cincu" (judetul Galati). Din echipa de proiect mai fac parte, ca subcontractanti si terti, companiile Hospital Technical Solutions, Building Technology Group R, Tesseract Architecture, Kleemann Lift Ro, Helios Security si Electroproiect. Contractul de executie a fost semnat pe data de 11 ianuarie 2024, de catre reprezentantii Consiliului Judetean (CJ) Galati si cei ai asocierii castigatoare. Valoarea contractului este de aproximativ 35 milioane de euro, durata de implementare a acestuia fiind de 20 de luni de la data semnarii.
Proiectul presupune constructia unei noi cladiri (S+P+4E), cu o suprafata desfasurata totala de aproximativ 10.000 mp.
 
 
"Noul spital va avea spatii moderne si dotari de ultima generatie, astfel incat pacientii sa fie tratati in cele mai bune conditii. Saloanele vor avea doar cate doua paturi, cu grup sanitar propriu, iar pe fiecare etaj va exista si cate o rezerva cu un singur pat. Noua cladire va avea 105 paturi, din care 10 pentru sectia ATI. De asemenea, vor fi amenajate si patru sali moderne de operatii. (…) Dupa doua luni de proiectare si aprobarea documentatiei tehnice, vor demara la propriu lucrarile. In plus, pe acoperisul cladirii vom amenaja si un heliport pentru elicopterul SMURD", a declarat Costel Fotea, presedintele CJ Galati.
La licitatie a mai fost depusa inca o oferta, de catre constructorul MTE Yapi Ticaret, din Turcia, avand ca subcontractanti si terti companiile Eckon CEI, Hospital Technical Solutions, MHT Experience, M Infra Design & Management, GHS Danismanlik, Zoom Mimari Tasarim Proje Uygulama.
 
 
Potrivit administratiei judetene, sunt in pregatire proiecte si pentru celelalte pavilioane ale spitalului, astfel ca investitiile in sistemul medical din Tecuci vor depasi 60 de milioane de euro in anii urmatori.
Studiul de fezabilitate al obiectivului a fost elaborat de Gia BVI Construct Iasi (proiectant general), RFN Proiect (proiectare arhitectura) si Beta Star (proiectant instalatii), iar studiul geotehnic si hidrologic de compania Geostudis, din Iasi.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMhiltiRAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
noark
MAKITA
CDS
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
Acvatot 2019
ness project
ERBASU CONSTRUCT
konsent
siniat
Ubitech
EDIT-Structural
quadratum
strabag nivel 1
leviatan
rigips
viarom

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander