Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - CRAIOVA: Licitatie pentru atribuirea primelor lucrari la Spitalul Regional, in iulie
CRAIOVA: Licitatie pentru atribuirea primelor lucrari la Spitalul Regional, in iulie
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 12 Iun 2023 14:55
La finalul saptamanii trecute, la Primaria Craiova, a avut loc o intalnire de lucru intre reprezentantii Agentiei Nationale pentru Dezvoltarea Infrastructurii in Sanatate (ANDIS), cei ai echipei de proiectare - asocierea NKY Mimarlik Mühendislik Insaat ve Ticaret Limited Sirketi si Popaescu & Co - si cei ai institutiilor implicate in dezvoltarea Spitalul Regional de Urgenta (SRU) Craiova, in vederea urgentarii procesului avizare pentru obtinerea autorizatiei de construire.
"Estimam ca licitatia pentru prima faza a lucrarilor va fi lansata in luna iulie 2023. Pachetul 1 de lucrari va cuprinde lucrarile de imprejmuire si cele pentru relocarea/ protectia utilitatilor, sapatura generala grosiera, asigurarea accesului carosabil temporar, organizarea de santier si lucrarile de mentenanta si supraveghere", a anuntat Lia Olguta Vasilescu, primarul municipiului Craiova.
SRU Craiova va fi construit in zona de nord-vest a municipiului Craiova, pe un teren de 26 ha, in urma unei investitii de peste 600 de milioane de euro, si va avea trei cai de acces. Una va fi dintr-un nod al drumului expres Craiova-Pitesti, iar celelalte doua din soseaua de centura (DN65). In plus, Consiliul Judetean (CJ) Dolj va construi un drum judetean care va asigura, de asemenea, unul din accesele la noul spital.
 
 
Noua unitate medicala va fi formata din doua cladiri separate, conectate printr-un coridor de la sol la nivelul primului etaj, si va avea peste 800 de paturi. Cladirea principala a spitalului (S+P+5E) va include toate departamentele spitalului principal. Intreaga unitate va avea o amprenta la sol de 32.800 mp, o suprafata desfasurata totala desfasurata de 165.000 mp. In afara de UPU si spatii de asistenta medicala, spitalul va avea aproape 5.000 mp pentru spatii de invatamant.
Lucrarile de constructii pot incepe, cel mai devreme, spre finalul anului 2023. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BogArt
MAKITA
CDS
leviatan
SIGM
siniat
CONCEPT STRUCTURE
Arduro
ness project
noark
viarom
theda mar
quadratum
concelex
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
Ubitech
SSAB
konsent
EDIT-Structural
rigips

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
top 500
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander