Agenda Constructiilor
Marti, 18 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - SSAB-AG si Constructii Erbasu au ofertat pentru constructia arenei Gheorghe Hagi
SSAB-AG si Constructii Erbasu au ofertat pentru constructia arenei Gheorghe Hagi
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 07 Iun 2023 13:46
Doua asocieri de companii, avand ca lideri societatile Constructii Erbasu SA si, respectiv, SSAB-AG, au depus oferte pentru proiectarea si executia noului stadion Gheorghe Hagi, din Constanta. Valoarea estimata a contractului este de aproape 331 milioane de lei, iar acesta include si asigurarea serviciilor de asistenta tehnica din partea proiectantului pe intreaga perioada de derulare a lucrarilor. Cele doua oferte se afla in etapa de evaluare tehnica si financiara, pana la data de 30 iunie 2023.
Din cele doua asocieri care au depus oferte fac parte mai multe companii:
  1. Asocierea Constructii Erbasu (lider) - Tracon, cu subcontractantii Kronlift, Coneco Romania, Vialis Engineering, Elmarom Grup, Sectron Guard, Popp & Asociatii Consulting Engineers, Popp & Asociatii si MC General Construct Alfa;
  2. Asocierea SSAB-AG (lider) - Metag Insaat Ticaret AS - Atelier Unbuilt, cu subcontractantii Quattro Engineering Solutions, Terratest Geotehnic SA, Popp & Asociatii, NKY Architects & Engineers, Electroaxa, Sports Fields, KONE Ascensorul, Gazinstal Energy, SSAB International Electric, Aca Zoork Project, MC General Construct Alfa si Popp & Asociatii Consulting Engineers.
 
 
Castigatoare va fi selectata oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere al pretului (60%), dar si pe baza experientei echipei de proiect (20%) si a capacitatii de organizare (20%). Durata de implementare a contractului este de 88 de luni de la emiterea ordinului de incepere a lucrarilor.
Stadionul va avea o suprafata desfasurata de 64.000 mp si o capacitate de 18.100 locuri. Obiectivul va mai include un teren de antrenament pentru fotbal si atletism (pista cu 6 culoare), cu o tribuna cu 1.000 de locuri, o cladire de vestiare pentru antrenament, amenajari exterioare - cai de acces, promenada, alei, drumuri si platforme, retele de utilitati; imprejmuire, amenajari peisagistice.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
quadratum
konsent
theda mar
noark
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
CDS
siniat
leviatan
viarom
concelex
ness project
strabag nivel 1
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
rigips

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
top 500
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander