Agenda Constructiilor
Sambata, 01 Aprilie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - TERRA ofera constructorilor suport tehnic si ritm normal al livrarilor de utilaje
TERRA ofera constructorilor suport tehnic si ritm normal al livrarilor de utilaje
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 21 Oct 2020 08:28
TERRA Romania este una dintre companiile cele mai active de pe piata de specialitate din Romania si unul dintre marii distribuitori de utilaje specializate locali. Compania este intr-un continuu proces de dezvoltare teritoriala, asigurand pachete integrale de servicii de comercializare, finantare si servicii post-vanzari pentru toate utilajele din portofoliu.
TERRA Romania ofera servicii performante, la cele mai inalte standarde de calitate pentru utilaje in domeniul constructiilor si industrie. Flexibilitatea, disponibilitatea si promptitudinea sunt criteriile pe baza carora isi desfasoara activitatea cu succes de peste 19 ani pe piata locala de profil.
In contextul economic international actual, marii producatori de utilaje si echipamente au fost nevoiti de multe ori sa isi intrerupa productia, in special in Europa, inclusiv pentru a proteja de o contaminare virala proprii angajati. TERRA Romania, printr-o implicare comuna a tuturor angajatilor firmei, au reusit sa ofere constructorilor si tuturor clientilor sai un suport tehnic sustinut precum si un ritm normal al livrarilor de masini.
Rezultatele bune ale companiei, in crestere comparativ cu anul trecut, demonstreaza ca increderea clientilor firmei a ramas la acelasi nivel inalt. Trebuie spus in acest context ca masurile speciale luate de intreg personalul TERRA Romania de protejare a sanatatii tuturor persoanelor cu care au intrat in contact pe intreg teritoriul tarii au fost bine primite de catre clientii firmei, acestia simtindu-se in siguranta in toate aceste luni.
Terra Romania, o companie cu suflet
Societatea TERRA multumeste personalului pentru efortul depus in toate aceste luni pentru a mentine un contact sigur cu clientii nostri, a le oferi intreaga asistenta necesara pentru achizitionarea celor mai bune utilaje pentru fiecare afacere. In aceasta perioada, echipele de intretinere si service au fost alaturi de clienti, asigurand buna functionare a tuturor utilajelor pe santierele din intreaga tara, masurile de protejare si prevenire dovedindu-si eficienta.
TERRA Romania functioneaza ca de obicei, la intregul sau potential, fiind alaturi de clienti. Atelierele de service si specialistii firmei sunt in actiune, oferind in aceasta perioada in care lucrarile din domeniul constructiilor, in special a infrastructurii rutiere, sunt in plina dezvoltare, intreg sprijinul profesional necesar clientilor sai pentru a putea lucra eficient si la parametrii proiectati.
Nici un aspect nu este neglijat, masinile comandate de la cei mai mari producatori mondiali, precum JCB - utilaje terasiere sau Palfinger - macarale montate pe sasiu de camion sau automacarale, fiind livrate la timp. Dar inainte de livrare, acestea sunt pregatite minutios la sediul TERRA Romania, clientul putand sa le utilizeze imediat dupa ce ajung pe santier.
Astfel, in momentul realizarii prezentarii, la sediul din Bucuresti erau deja pregatite pentru livrare urmatoarele utilaje:
3 x incarcatoare frontale JCB 407
4 x incarcatoare frontale JCB 457
2 x buldoexcavatoare JCB 4CX
2 x buldoexcavatoare JCB 3CX
1 x Miniexcavator JCB 8035
2 x Automacarale Palfinger.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
man and machinehiltiVideoConfAC-iulTERAPLASTALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
MAKITA
theda mar
CELCO 2020
leviatan
strabag nivel 1
Ubitech
BMI_Icopal
viarom
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
rigips
FRONTALE
leviatan
BALTIC

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023