Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - TERRA ofera constructorilor suport tehnic si ritm normal al livrarilor de utilaje
TERRA ofera constructorilor suport tehnic si ritm normal al livrarilor de utilaje
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 21 Oct 2020 08:28
TERRA Romania este una dintre companiile cele mai active de pe piata de specialitate din Romania si unul dintre marii distribuitori de utilaje specializate locali. Compania este intr-un continuu proces de dezvoltare teritoriala, asigurand pachete integrale de servicii de comercializare, finantare si servicii post-vanzari pentru toate utilajele din portofoliu.
TERRA Romania ofera servicii performante, la cele mai inalte standarde de calitate pentru utilaje in domeniul constructiilor si industrie. Flexibilitatea, disponibilitatea si promptitudinea sunt criteriile pe baza carora isi desfasoara activitatea cu succes de peste 19 ani pe piata locala de profil.
In contextul economic international actual, marii producatori de utilaje si echipamente au fost nevoiti de multe ori sa isi intrerupa productia, in special in Europa, inclusiv pentru a proteja de o contaminare virala proprii angajati. TERRA Romania, printr-o implicare comuna a tuturor angajatilor firmei, au reusit sa ofere constructorilor si tuturor clientilor sai un suport tehnic sustinut precum si un ritm normal al livrarilor de masini.
Rezultatele bune ale companiei, in crestere comparativ cu anul trecut, demonstreaza ca increderea clientilor firmei a ramas la acelasi nivel inalt. Trebuie spus in acest context ca masurile speciale luate de intreg personalul TERRA Romania de protejare a sanatatii tuturor persoanelor cu care au intrat in contact pe intreg teritoriul tarii au fost bine primite de catre clientii firmei, acestia simtindu-se in siguranta in toate aceste luni.
Terra Romania, o companie cu suflet
Societatea TERRA multumeste personalului pentru efortul depus in toate aceste luni pentru a mentine un contact sigur cu clientii nostri, a le oferi intreaga asistenta necesara pentru achizitionarea celor mai bune utilaje pentru fiecare afacere. In aceasta perioada, echipele de intretinere si service au fost alaturi de clienti, asigurand buna functionare a tuturor utilajelor pe santierele din intreaga tara, masurile de protejare si prevenire dovedindu-si eficienta.
TERRA Romania functioneaza ca de obicei, la intregul sau potential, fiind alaturi de clienti. Atelierele de service si specialistii firmei sunt in actiune, oferind in aceasta perioada in care lucrarile din domeniul constructiilor, in special a infrastructurii rutiere, sunt in plina dezvoltare, intreg sprijinul profesional necesar clientilor sai pentru a putea lucra eficient si la parametrii proiectati.
Nici un aspect nu este neglijat, masinile comandate de la cei mai mari producatori mondiali, precum JCB - utilaje terasiere sau Palfinger - macarale montate pe sasiu de camion sau automacarale, fiind livrate la timp. Dar inainte de livrare, acestea sunt pregatite minutios la sediul TERRA Romania, clientul putand sa le utilizeze imediat dupa ce ajung pe santier.
Astfel, in momentul realizarii prezentarii, la sediul din Bucuresti erau deja pregatite pentru livrare urmatoarele utilaje:
3 x incarcatoare frontale JCB 407
4 x incarcatoare frontale JCB 457
2 x buldoexcavatoare JCB 4CX
2 x buldoexcavatoare JCB 3CX
1 x Miniexcavator JCB 8035
2 x Automacarale Palfinger.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMAUTODESKTERAPLASTVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
rigips
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
CELCO 2020
BMI_Icopal
leviatan
hidroplasto
MAKITA
FRONTALE
strabag nivel 1
leviatan
hilti
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere