Agenda Constructiilor
Miercuri, 27 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - Radial Plus Construct: Mentinerea activitatii este o provocare in actualul context
Radial Plus Construct: Mentinerea activitatii este o provocare in actualul context
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 04 Aug 2022 06:13
Majorarile de preturi consemnate in prima jumatate a acestui an in planul materiilor prime si al energiei au depasit cu mult dinamica din primul semestru al anului 2021, accentuand si mai tare scaderea puterii de cumparare si blocand activitatea unor companii mici si mijlocii, spune Dan Buliga, directorul general al Radial Plus Construct, producator local de elemente prefabricate din beton, cu o experienta de 25 de ani in domeniu. Compania produce, la Argeselu, in comuna Maracineni (judetul Arges), o gama variata de materiale de constructii, plansee, produse de zidarie, imprejmuire, amenajare carosabil si trotuar, dar si elemente decorative din beton.
"Chiar daca in 2021 ne-am confruntat cu o scadere a puterii de cumparare a pietei, surpriza anului 2022 au fost noile majorari, ce au atras stagnarea evolutiei multor societati medii sau mici. In schimb, pentru continuitatea unui bun demers, vom adopta noi strategii de marketing in ceea ce priveste evolutia companiei, care vor putea sa se plieze ulterior pe situatiile neprevazute precum cele cu care deja ne-am obisnuit. In acest context dificil, consideram o «evolutie» insasi capacitatea de a ne mentine pe o piata concurentiala", a declarat Dan Buliga.
Obiectivele stabilite la nivelul companiei pentru perioada urmatoare includ dezvoltarea echipei si a productiei pentru mentinerea competitivitatii si atragerea de clienti noi, in special pe segmentul rezidential, pentru sistemele de imprejmuire si garduri.
"Anul precedent, dar si 2022, pana in prezent, au prezentat un interes mai mare in randul proiectelor individuale. Pornind de la aceasta premisa, vom dezvolta atat echipa, cat si liniile de productie, pentru o mai buna si eficienta participare la proiectele ce vor urma. Scalarea si dezvoltarea capacitatii de munca sunt in lista prioritatilor societatii noastre, alaturi de imbunatatirea performantei serviciilor si produselor noastre", a precizat managerul Radial Plus Construct.
Recent, compania si-a extins portofoliul cu o serie de produse premium, moderne, de calitate superioara si durabilitate mai mare.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
hiltiVideoConfAC-iulALLBIMALLBIMman and machine
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
grundfos
MAKITA
Ubitech
leviatan
BALTIC
Acvatot 2019
theda mar
rigips
ERBASU CONSTRUCT
noark
leviatan
FRONTALE
CDS
viarom
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
BA 2023
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica