Agenda Constructiilor
Vineri, 23 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - KRONLIFT estimeaza o contractie a vanzarilor pe piata de ascensoare in 2020
KRONLIFT estimeaza o contractie a vanzarilor pe piata de ascensoare in 2020
Utilaje & Echipamente Publicat de Elena Icleanu 22 Mai 2020 06:54
Kronlift Romania, companie specializata in intretinerea si modernizarea ascensoarelor si distribuitor oficial Orona in Romania, a inregistrat o crestere de 29% a afacerilor in 2019. Desi activitatea din 2020 a inceput sub cele mai bune auspicii, Silviu Enache, manager de expansiune al grupului de firme Kronlift, estimeaza o contractie pe piata de ascensoare din acest an, atat in planul noilor vanzari, cat si al modernizarilor. Grupul Kronlift, cu o experienta de 30 de ani pe piata de ascensoare de persoane, marfa sau tip montcharge, lifturi auto si servicii, are in intretinere peste 750 de lifturi la nivel national si mai mult de 300 de clienti fideli.
Interviu cu Silviu Enache (33 de ani), Manager Expansiune la Kronlift Romania, cu o experienta de 4 ani pe piata de utilaje si echipamente.
 
- Care este impactul actualei crize asupra companiei?
- Observam o contractie a pietei de imobiliare, ce se rasfrange si asupra segmentului de ascensoare noi. Ne desfasuram activitatea intr-o piata intens reglementata, dar si cu o concurenta pe masura, dominata de multinationale, uneori in defavoarea jucatorilor locali. Profesionalismul si felul in care comunicam cu clientii si partenerii ne face sa ne evidentiem pozitiv, atat in proiecte noi, cat si in exploatarea echipamentelor instalate.
 
- Ce masuri ati luat, pentru continuarea in siguranta a activitatii?
- Ca masuri de preventie a raspandirii Covid-19, in cadrul Kronlift am implementat un plan de continuitate a activitatii, ce interzice echipelor noastre de montaj, service si reparatii sa se intalneasca intre ele, reprezentantii de vanzari si personalul TESA lucreaza de la domiciliu si, prin programul informatic integrat mykron, prin care tinem evidenta tuturor interventiilor, a personalului aflat pe teren in timp real, a lifturilor aflate in intretinere, monitorizam inclusiv stocurile de piese si consumabile din depozit. Fiind precauti din fire, dispunem de un stoc de piese si consumabile pentru o perioada de minim 6 luni. Personalul de interventie primeste constant echipament individual de protectie anti Covid-19 (combinezon, ecran de protectie, ochelari, manusi si masti chirurgicale, gel dezinfectant).
 
- Ce considerati ca trebuie sa faca guvernantii pentru limitarea efectelor negative pe piata de ascensoare?
- Companiei noastre, ca si celorlalte firme ce activeaza in domeniul ascensoarelor, ne-ar prinde bine o relaxare a prevederilor din prescriptia tehnica ISCIR PT R2/2010, referitoare la timpii maximi de realizare a interventiilor in cazul anunturilor cu persoane blocate in cabina. Suntem discriminate, ca elemente de interventie civile, avand obligatia legala de a interveni in maxim 60 minute de la solicitare in caz de persoana blocata, aceasta obligatie nefiind valabila pentru ISU, politie, pompieri, salvare etc, si nu dispunem nici de semnale acustice sau luminoase pe masinile de interventie. Guvernul ar face bine sa ajute companiile romanesti pe modelul danez, fara ajutoare de stat pentru companii cu sedii in paradisuri fiscale. Aceasta s-ar putea aplica si companiilor ce au contracte cu statul.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulCOVID-19elmas_1octALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
hilti
CELCO 2020
strabag nivel 1
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
ef-de-n
AHK 2018
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere