Agenda Constructiilor
Joi, 28 Mai 2020
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - FOCSANI: Focus pe eficienta energetica si amenajarea de spatii verzi
FOCSANI: Focus pe eficienta energetica si amenajarea de spatii verzi
Arhitectura & Proiectare Publicat de Elena Icleanu 12 Apr 2019 08:30
In urmatorii ani, administratia locala a municipiului Focsani se va concentra pe dezvoltarea economico-sociala a municipiului, avand ca principale obiective cresterea eficientei energetice si asigurarea unui mediu nepoluant si a unui transport ecologic. In aceasta directie, municipalitatea actualizeaza si PUG-ul orasului si lucreaza, de asemenea, la elaborarea unui PUZ privind amenajarea de spatii verzi si zone de agrement, in vederea cresterii necesarului de spatii verzi. Investitiile publice vizeaza, in special, reabilitarea termica a cladirilor, refacerea infrastructurii stradale si modernizarea sistemului de termoficare si a retelei de iluminat public.
Interviu cu arh. George Paduraru-Coban (41 de ani), arhitect-sef in cadrul Primariei Municipiului Focsani, specialist cu o experienta profesionala de 15 ani de arhitectura, in special in mediul privat.
 
 
- Care sunt cele mai importante proiecte pe care le aveti in derulare?
- In acest moment, in Focsani sunt in executie foarte multe proiecte pentru imbunatatirea conditiilor de locuire si transport. Sunt in derulare reparatii capitale la Monumentul Unirii din Piata cu acelasi nume, la trei dintre cele mai importante piatete din municipiu, respectiv Teatru, Zimbru si Balada, lucrari de refacere a strazilor din mai multe zone ale orasului, dar si o serie de proiecte private, de constructii de locuinte colective, incubatoare de afaceri si zone industriale. In urmatorii ani, vom initia mai multe proiecte ce vor viza cresterea eficientei energetice a blocurilor de locuinte, scolilor si cladirilor tip internat, reabilitarea unitatilor de invatamant si a sistemului de termoficare urbana, modernizarea si extinderea sistemului de iluminat public si reabilitarea locuintelor sociale. Totodata, vom continua investitiile in infrastructura rutiera, precum si in amenajarea de spatii sportive, locuri de joaca si zone de agrement.
 
- Ce obiective aveti in actualul mandat?
- In principal, imi doresc stabilirea ...

Pentru a continua lectura articolului in format complet
va rugam sa optati pentru
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelCOVID-19ALLBIMACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere