Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - SPEEDWELL finalizeaza constructia primei cladiri rezidentiale din PALTIM Timisoara
SPEEDWELL finalizeaza constructia primei cladiri rezidentiale din PALTIM Timisoara
Info-Santiere Publicat de AG&F 18 Dec 2023 14:53
Speedwell, unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari din Romania, anunta finalizarea lucrarilor de constructie pentru primele 123 de apartamente aferente fazei I a proiectului mixed-use de regenerare urbana, Paltim. Livrarea este programata pentru primavara anului 2024. 
Amplasat intr-o zona privilegiata, in apropierea raului Bega, Paltim va livra in total 236 de apartamente premium, cu un design deosebit, precum si spatii de birouri si retail. In plus, proiectul include si restaurarea a doua cladiri istorice care valorifica patrimoniul arhitectural al zonei. 
Prima faza a proiectului, in curs de  finalizare, va livra in total 123 de unitati rezidentiale, de la studiouri, la apartamente de doua, trei si patru camere, dispuse intr-un imobil cu regim de inaltime P+7. A doua faza a proiectului va adauga 113 unitati rezidentiale diversificand astfel oferta de locuinte. In prezent, peste 60% din apartamente au fost deja vandute. 
”Paltim este mai mult decat un proiect. Reprezinta angajamentul nostru fata de dezvoltarea orasului Timisoara. Vom continua sa contribuim la progresul comunitatii locale atat prin proiecte inovatoare si sustenabile, cat si prin conservarea patrimoniul istoric si cultural oferit de locatii. In cazul Paltim, renovarea celor doua cladiri abandonate - o veche vila monument si o sectiune a fostei fabrici - reprezinta promisiunea noastra in directia conservarii si revitalizarii patrimoniului local. Cu o abordare ce pune accent pe atentia la detaliu si care respecta autenticitatea arhitecturala readucem la viata aceste bijuterii istorice, pe care le transformam in spatii contemporane unice si le integram cu succes in peisajul urban.”, declara Didier Balcaen, CEO si Cofondator Speedwell
”Dorim sa reiteram promisiunea de a dezvolta proiecte de referinta care sa aduca valoare comunitatilor si oraselor in care ne desfasuram activitatea. Suntem onorati sa investim in initiative remarcabile, care valorifica trecutul si contribuie la crearea unui prezent si viitor mai bune pentru acest oras. Paltim se distinge in mod evident de optiunile conventionale din piata, conceptul sau unic fiind dedicat celor care isi doresc sa investeasca in linistea si siguranta zilei de maine. In plus, confortul oferit de calitatea materialelor sau aprecierea in timp a proiectului sunt elemente esentiale pentru Paltim. Tinem cont de fiecare detaliu si ne concentram pe cele mai inalte standarde, garantand comunitatii noastre o experienta unica cu beneficii pe termen lung.”, declara Jan Demeyere, Arhitect si Cofondator Speedwell
Pe langa facilitati – ce includ spatii de retail, magazine de proximitate, o cafenea si un restaurant – Paltim ofera viitorilor rezidenti oportunitatea de a alege apartamentul dorit dintr-o varietate de optiuni aflate in stoc, in functie de nevoile si stilul lor de viata.
Cu o reputatie solida pe piata imobiliara intr-unul dintre cele mai frumoase si moderne orase din Romania,Speedwell a creat deja o traditie in dezvoltarea de comunitati puternice. Astfel, compania continua sa investeasca in Timisoara prin proiecte care schimba fata anumitor zone din oras si contribuie la evolutia comunitatii locale. Un exemplu in aceasta directie este achizitionarea terenului pe care se afla fosta fabrica de textile, 1 IUNIE S.A. 
Similar cu Paltim, viitorul proiect va crea spatii de calitate pentru comunitate si va duce mai departe mostenirea culturala si istoria industriala a locului. In plus, proiectul 1 IUNIE a primit titlul de ”Cea Mai Buna Tranzactie Imobiliara a Anului” la Gala Premiilor CIJ (Construction & Investment Journal) Romania, fapt ce reafirma angajamentul dezvoltatorului fata de reconversia si regenerarea urbana a zonelor abandonate. Dupa Paltim, aceasta este a doua investitie realizata de Speedwell in Timisoara, un important centru universitar, in care compania isi propune sa investeasca pe termen lung.
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
Acvatot 2019
concelex
quadratum
noark
SIGM
ness project
BogArt
SSAB
Arduro
strabag nivel 1
EDIT-Structural
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
siniat
viarom
CDS
konsent
CONCEPT STRUCTURE
rigips
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
econet
top 500
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander