Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - AP455 /AP555, noi game de utilaje performante pentru finisarea asfaltului Caterpillar
AP455 /AP555, noi game de utilaje performante pentru finisarea asfaltului Caterpillar
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 22 Iun 2023 06:10
Noile utilaje de finisare a asfaltului AP455 (cu motor Cat C3.6) si AP555 (Cat C4.4) reprezinta modele echipate cu functii ce exceleaza in aplicatii urbane si rurale, putand satisface atat nevoile companiilor mari de constructii, cat si pe cele ale firmelor mici. Dimensiunea compacta si amprenta redusa la sol, combinata cu manevrabilitatea exceptionala ofera multiple oportunitati de asfaltare in zonele inguste, precum stradute, parcari mici si alte aplicatii urbane. Intervalul standard de finisare al grinzii SE47 VT este de la 2,4 pana la 4,7 m, cu o latime maxima de 6 m, iar intervalul standard al grinzii SE50 VT este cuprins intre 2,55 si 5,0 m, cu o latime maxima de 7,64 m. Adancimile de lucru de pana la 300 mm suporta aplicatii de pavare cu agregate. Utilajele au o lungime situata sub 5,6 m si o latime de 2,55 m si pot fi transportate fara autorizatii speciale. Unghiul frontal de incarcare de 17º si garda inalta a barei de protectie simplifica urcarea pe remorca, fara a necesita materiale suplimentare de blocare. Viteza, tractiunea, flotatia si durabilitatea reprezinta caracteristici excelente ale trenului de rulare Cat Mobil-trac utilizat pe finisoarele de asfalt. 
 
Capacitate sporita de control al senzorilor
Garantia de patru ani permite constructorilor sa beneficieze din plin de durata de exploatare a senilelor de cauciuc. Sistemul unic cu patru boghiuri cu acumulatoare cu autotensionare si blocuri centrale de ghidare ajuta la prevenirea patinarii si la reducerea uzurii, in timp ce rotile de boghiu oscilante asigura treceri fine peste imbinarile transversale ale lucrarilor de frezare si umplere. Modelele AP455 si AP555 cu senile din otel ofera multe dintre caracteristicile excelente regasite pe versiunile Mobil-trac, avand insa viteze de deplasare putin mai mici. Acest design stabil foloseste un sistem de autotensionare pentru performante excelente de tractiune, mentinand totodata uzura la minimum. Utilajele combina inaltimea mica de intrare a camionului de alimentare cu distribuitoarele elicoidale mai mici (cu diametrul de 355 mm), care deplaseaza eficient materialul prin camera distribuitoarelor, pentru latimi de pavare inguste sau mari. O alta caracteristica excelenta este capacitatea de a controla fiecare senzor de alimentare cu material prin simpla comutare pe modul manual si prin utilizarea panoului de control proportional pentru sistemul de alimentare.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
CDS
rigips
viarom
Ubitech
theda mar
concelex
siniat
strabag nivel 1
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
noark
MAKITA
ness project
Acvatot 2019

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander