Agenda Constructiilor
Sambata, 27 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - HILTI: Perspective optimiste privind activitatea din acest an, la nivel national
HILTI: Perspective optimiste privind activitatea din acest an, la nivel national
Utilaje & Echipamente Publicat de Elena Icleanu 01 Sep 2023 06:20
Hilti Romania, subsidiara locala a grupului Hilti reprezinta calitate, inovatie si relatii directe cu clientii, care au ca rezultat aproximativ 250.000 de contacte individuale cu clientii in fiecare zi. Cu sediul in Schaan, Liechtenstein, compania are 32.000 de angajati in intreaga lume care contribuie la simplificarea, rapiditatea si siguranta lucrarilor de constructii, in timp ce inspira clientii in fiecare zi cu produse, sisteme, software si servicii de varf din punct de vedere tehnologic. 
"Dupa o crestere de peste 8% a cifrei de afaceri in 2022, ne asteptam ca si in 2023 rulajul sa pastreze trendul ascendent, in contextul unei evolutii favorabile a pietei constructiilor. In ultima perioada, cererile au crescut in special in gama de unelte care functioneaza pe acumulatori si vedem ca piata se schimba de la uneltele traditionale pe fir la cele pe acumulatori. De asemenea, am inregistrat tot mai multe cereri orientate catre cresterea productivitatii in santiere, in gestionarea parcului de unelte si trasabilitatea bunurilor.
Pe santierele de constructii, clientii se confrunta adesea cu problema necesitatii diferitelor surse de energie pentru uneltele lor. Exista diferite platforme pe acumulatori, unelte cu cablu si unelte pe benzina. Acest lucru duce la dificultatea gasirii uneltelor si a bateriilor potrivite, la o diversitate de incarcatoare, cabluri si recipiente de combustibil. Hilti a schimbat aceasta paradigma cu Nuron.
Anul 2023 va veni cu o completare a platformei Nuron ce contine peste 70 de unelte. In ultima parte a anului vom lansa produse cu totul noi in portofoliul Hilti. Pentru a da doar cateva exemple vorbim despre vibrator pentru beton, multi-tool, ferastrau cu banda, unelte hidraulice pentru presare tevi si sertizare cabluri electrice, toate in aceeasi platforma pe acumulator Nuron", a declarat Bogdan Buca, Director Marketing al Hilti Romania.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
quadratum
concelex
EDIT-Structural
Ubitech
Acvatot 2019
viarom
theda mar
noark
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
ness project
rigips
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
leviatan
siniat

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
ef-de-n
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander